Over Ons

International Bathrooms is opgericht in 1995 en is een modern import- en exportbedrijf, gespecialiseerd in het leveren van sanitair voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Het kernprogramma van International Bathrooms bestaat uit drie productgroepen.

The St. James Collection:
International Bathrooms is importeur en mede fabrikant van de St. James Collection, een traditionele lijn sanitair, kranen, accessoires en bijbehorende producten voor de klassieke badkamer. St. James sanitair wordt traditioneel en met de hand vervaardigt in Engeland volgens oude ambachtelijke tradities. Hierdoor heeft het de exclusieve uitstraling welke ook door o.a. het Engelse Koningshuis zeer wordt gewaardeerd.

NoCalc waterbehandeling:
Kalk in het drinkwater veroorzaakt allerlei nare effecten, echter Calcium is ook nodig voor het menselijk lichaam. NoCalc zorgt ervoor dat kalkafzetting wordt voorkomen op een milieuvriendelijke manier en is 100% veilig voor drinkwater volgens de NEN EN1212.

Phoenix International Bathrooms:
Kenmerkend in dit programma is de ruime keus aan betaalbare badkamers, echter zonder afbraak te doen aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hierdoor is Phoenix by International Bathrooms een snel groeiend sanitair merk.

Bent u geinteresseerd in een van onze producten? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of telefonisch via 0186 65 54 02 (ma-vrij)

International Bathrooms

International Bathrooms
Einsteinstraat 4
(Bedrijventerrein Middelsluis-Noord)
3281 NJ Numansdorp

Tel: 0186 - 655 402
Fax: 0186 - 653 919
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ma t/m Do 8.00 - 17.00
Vrijdag 8.00 - 16.00

Lunchtijd 12.00 tot 13.00

Copyright © Bathrooms 2018. Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.